Regisztráció

E-mail hírlevelünkből első kézből értesülhet  legújabb hallásjavító megoldásainkról, technológiai innovációinkról és audiológiai híreinkről. Ha a feliratkozáskor postacímét is megadja, a későbbiekben ugyanerről a témáról, valamint akcióinkról és kedvezményeinkről nyomtatott tájékoztató anyagokat küldünk Önnek.


* Kötelező mező

A feliratkozáskor önkéntesen megadott adatait a Sivantos Kft. kizárólag hírlevélküldéshez, ill. postacím megadása esetén a hallásveszteség kompenzálásával kapcsolatos tájékoztató anyagok küldésére használja fel, továbbá bizalmasan kezeli. A hírlevélről bármikor leiratkozhat a hírlevél alján található leiratkozási linkre kattintva, az Ön személyes adatait ez esetben töröljük adatbázisunkból. Ön bármikor tájékoztatást kérhet személyes adatainak kezeléséről, kérheti adatainak helyesbítését, valamint azok törlését vagy zárolását. Tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen, és amennyiben úgy érzi, hogy jogai sérelmet szenvedtek, az adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat.

Hozzájárulok ahhoz, hogy a Sivantos Kft. a megadott e-mail címre hírlevelet küldjön. Postacímem megadása esetén hozzájárulok ahhoz, hogy a Sivantos Kft. postai úton a hallásveszteséggel és annak kompenzálásával kapcsolatos tájékoztató anyagokat küldjön számomra, amelyekben aktuális akcióikról, kedvezményeikről értesítenek.